ششمین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه های نیروهای مسلح به میزبانی دانشگاه هوایی شهید ستاری در 12 رشته برگزار می شود.

در آیین افتتاحیه این المپیاد سرتیپ دکتر محمد حسن باقری معاونت آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح گفتند : "صحنه ماموریت نیروهای مسلح صحنه متفاوتی است . رسالت نیروهای مسلح ایجاب می کند که بتوانیم در شرایط سخت کارهای سخت را انجام دهیم . داشتن تحرک نشاط سرزندگی و سلامتیی در سایه ورزش است که تحقق می یابد . ما در دانشگاه ها همانطور که از نظر علمی ارتقا پیدا می کنیم نیاز به جسمی سالم ورزیده و آماده داریم."
سرتیپ دکتر باقری در ادامه گفت : نفرات برتر و تیمهای برتر این دوره از مسابقات به مسابقات بین المللی ورزشی ارتشهای جهان cism اعزام می شوند ، در صحنه بین الملل آنچه که اهمیت دارد این است که شما امانت دار ارزشهایی هستید که شهدای ما برای حفظ آن جان خود را نثار کردند . ضمن اینکه سکوی قهرمانی بسیار با ارزشمند است و باید برای آن تلاش کرد ، سکوی اخلاقی و اعتقادی و حفظ ارزشها و دستاوردها بسیار حائز اهمیت است ایشان در پایان افزودند : ورزش در دانشگاه ها در سطح نیروهای مسلح باید همگانی شود که بحمد ا... در این زمینه قدمهای خوبی برداشته شده است ولی باز باید قدمهای بلندی برداشته شود امیدواریم با قهرمانی هم در سکوی ورزشی هم در سکوی اخلاقی موجب خوشنودی خود و خانواده خود و هم باعث سربلندی و سرافرازی نیروهای مسلح و نظام مقدس ج ا ا باشیم انشا ال... .

مسابقات بین المللی ورزشی ارتش های جهان در دهه اخر فرودین ماه سال ۹۷ در کشور اندونزی برگزار می گردد.