به گزارش روابط عمومی نهاجا ، مراسم جشن دانش آموختگی و فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه هوایی شهید ستاری با حضور معاونت آموزش نهاجا و دانشجویان و جمعی از فرماندهان دانشگاه برگزار شد .

دراین مراسم سرتیپ خلبان مهدی هادیان به نقل از حدیثی از حضرت علی (ع) خطاب به دانشجویان فارغ التحصیل گفت : " فرصت ها همچون ابرها در گذرند . عمر با شتاب می گذرد.شما هدف مقدسی را انتخاب کرده اید .هم دنیا را دارید و هم آخرت را انشاالله . از فرصت ها در زندگیتان کمال استفاده را کنید تا خدای نکرده دچار روزمرگی نشوید .

ایشان در ادامه گفتند : " با قرآن مانوس باشید ، شما راه ثواب را در پیش گرفته اید یک فرمانده نظامی نیاز دارد یک جلد نهج البلاغه همیشه در دفتر کارش داشته باشد .حتما از این چراغ هدایت و دستوالعمل های الهی الهام بگیرید . ارتش ما یک ارتش معنوی است ، بصیرت ، اخلاق ، توکل به خدا ، خلاقیت ، مجاهدت ، سخت کوشی و هوشمندی را سرلوحه کار و زندگی خود قرار دهید .

فرمانده دانشگاه هوایی در ادامه افزودند : " قدر خودتان رابدانید . قدر لباستان را بدانید قدر اسلام ،مملکت ، امنیت و آرامش را بدانید و در این امنیت و آرامش سخت کار کنید و مهارت لازم را بدای روز مبادا بدست آورید . این انقلاب آسان بدست نیامده ، با پوشیدن این لباس از این به بعد مردم عادی تحلیل ها و حرف های شما را می پذیرند . شما باید به مردم روحیه بدهید .انرژی بدهید و سعی کنید قوت قلب مردم جامعه باشید .

در پایان هدایای ارزشمندی به نفرات برتر دوره اهدا گردید و عکس یادگاری حسن ختام این جشن بود ..