کسب مقام اول تیم کن‌ست شهید ستاری در ششمین دوره مسابقات ملی کن‌ست ایران

مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات ملی کن‌ست ایران با معرفی و تقدیر از تیم‌های برگزیده در روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۲/۱۸ در پژوهشگاه هوافضا برگزار شد که تیم کن‌ست شهید ستاری موفق شد در کلاس علمی- اکتشافی (حرفه‌ای) به‌عنوان مقام اول نائل شود، لازم به ذکر است که تیم‌های زیست آفاق از پژوهشگاه هوافضا و لازاروس از دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

مسابقات کن‌ست شامل طراحی، ساخت و آزمون یک سیستم کوچک هوافضایی است که طی آن تیم‌های شرکت‌کننده می‌توانند چرخه عمر چنین سامانه‌ای را تجربه کنند. مسابقات کن‌ست ایران با هدف ایجاد زمینه‌ای برای رشد کیفی دانش و تجربه فعالان عرصه فناوری هوافضا و علوم مرتبط با آن و شرکت در رقابتی هیجان‌انگیز و مطرح‌شدن ایده‌‌های نو، طراحی شده و برگزار می‌شود.

این مسابقات شامل کلیه جوانب طراحی، ساخت و آزمون یک پروژه‌ی فضایی از گزارش طراحی اولیه آن گرفته تا پیاده‌سازی در روز عملیات و ارائه نتایج پس‌ازآن است، مأموریت‌ها و الزامات در نظر گرفته‌شده به‌منظور بازتاب جنبه‌های مختلف مأموریت‌های واقعی ازجمله شرایط و الزامات مأموریت‌های سنجش‌ازدور، مخابرات، محموله زیستی و خودکارسازی در نظر گرفته شده‌اند.

ارزیابی تیم‌ها بر مبنای انطباق با اصول فنی و سیستمی، طی کردن صحیح مراحل طراحی و تحویل گزارش‌های آنها، برآورده کردن الزامات، انجام موفقیت‌آمیز مأموریت‌ها و ارائه مناسب نتایج بوده است.

اعضای تیم:

دکتر علیرضا رودباری - سرپرست